28 feb. 2012

tryffel svin? nej, de är rabatt grisar!

kollade just igenom kvittot från vår dagsutflykt till Toys r us.

Barnen hade blivit lovade en tur till Toys r us för att handla för sina julklappspengar, de fick köpa vad de ville i butiken och redan då vi kom in genom dörrarna så hade storkillarna bestämt vad de skulle ha (beyblade till den äldste och en gigantisk bilbana till den näst äldste), de två små tog lite längre tid på sig att bestämma sig men då de var klara så var alla nöjda och glada.

Slutsumman på kvittot är 2914,70. Om jag däremot räknar tillbaka all rabatt som är dragen så blir slutsumman 4693,70. Har Toys r us alltid så bra rabatter? hittade vi av en dag då de såldeut för att få plats med nya leveranser? eller är mina barn lite som tryffelsvin, fast med reapriser, och känner av en bra deal då de ser en?

De gick ju bara in i butiken tog de dom verkligen ville ha (utan hjälp eller påtryckningar från oss) och lyckades välja saker med en sammanlagd rabatt på 1779kr. Jag tyckte att de gjorde bra köp redan då vi var där, de valde bra saker som de kommer att ha roligt med och som verkar hålla för deras lekar...

Visst är det lite långt att köra, men det är ju en del av tjusningen och nu efter att ha kollat på kvittot så känner jag att detta är något vi kan göra igen. Aldrig har man blivit positivt överraskad då man kollat kvittot från barnenshus inte!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar